Examensarbete

Hos oss är ditt Examensarbete inte bara ett lärorikt led i din utbildning utan även en bra möjlighet för oss på Spaljisten att få kontakt med dig som en möjlig framtida medarbetare!

Vi har en spännande verksamhet med flera inriktningar,  som ger möjlighet att hitta intressanta ämnesområden och frågeställningar att inspireras av. 

Här får du möjlighet att få inblick och perspektiv inom din studieinriktning. Vi som arbetsgivare har förhoppningar om att ditt examensarbete och dina kreativa idéer kan bidra till din och vår fortsatta utveckling framåt!

Om du är intresserad av göra ditt examensarbete hos oss önskar vi att du har ett tema på ditt tänkta examensarbete innan du tar kontakt. Här är det önskvärt med en beskrivning samt vilka förutsättningar du behöver för att kunna göra ett ditt arbete hos oss.

Vi kommer därefter återkomma till dig med information om du kan skriva ditt examensarbete hos oss eller inte.

Välkommen med din ansökan!

 

Praktik

Vi samverkar med skolor där praktik inom vår bransch omfattas i utbildningen och erbjuder utöver dessa platser praktik i mån av plats och resurser.

Under din praktik ger vi dig en bild av hur det är att arbeta på vår arbetsplats, handledning samt personlig utveckling. Vi strävar efter att din praktiktid ska bli både spännande och lärorik.

Vi ser praktik som ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare och där du knyter viktiga kontakter inför ditt framtida yrkesliv. 

Välkommen med din förfrågan!

Dele links


Log på og send uopfordret ansøgning

Tilbage til Ledige stillinger